GUY NEVE

Full CD: Vitaal

Tracklist

 1. Dreamlover (Dreamlover)

 2. Je Eerste Grote Liefde (Tell Her Johnny Said Goodbye)

 3. Stapelverliefd op Jou (I’m Just a Lonely Boy)

 4. Ik Droom (In Dreams)

 5. Een Nieuwe Man (Just Another Guy)

 6. Je Glimlach (Suspicion)

 7. Oh Laura (Oh Carol)

 8. Lucky Guy (Mr. Happyness)

 9. Een Nieuwe Dans (Honey I Miss You)

 10. Paradijs (Strangers In Paradise)

 11. Venus (Venus)

 12. Kussen Kan Geen Kwaad Schat (Kissin’ On The Back Row)

Wie de liedjes van Guy Neve beluistert, zal steeds de melodie herkennen als die van bekende evergreens uit de geschiedenis van de popmuziek.  Dat is meteen ook zijn handelsmerk: Neve trekt resoluut de kaart van de zogeheten ‘Boppin’ Oldies’ maar vroeg aan verschillende tekstschrijvers om de liedjes van Nederlandse teksten te voorzien.

Het resultaat hiervan staat verzameld op ‘Vitaal’, het eerste album van Guy Neve dat sinds deze week uit is.  Guy Neve is alvast heel gelukkige met zijn plaat en het feit dat hij opnieuw op het podium kan staan. “Ik zing zo graag, ik ben dus heel blij dat ik de muziek nog wat kan rekken in mijn leven”, vertelt Guy “Ik ben wat commerciëler gaan denken op muzikaal vlak en het is me gelukt om een fijn project te maken.  

We richten ons nu op een 45+ publiek.  Ik heb ook het geluk dat ik een platencontract heb want dat is niet zo evident in deze tijden.  Als je niet in jezelf gelooft, kan je niet verwachten dat anderen in je geloven.  Ik ben echt gelukkig!”

Guy Neve: Je Eerste Grote Liefde

Om de CD van Guy Neve 'Vitaal' te bestellen volstaat het om 17,50€ over te schrijven op rekeninnummer BE10 3630 2320 8504, met vermelding 'CD VITAAL'. Deze wordt jou dan door B-Post aan huis afgeleverd. Veel luistergenot!

Boekingen +32 (0)472 380 480

info@guyneve.be

+ via elk erkend theaterbureau

 • Facebook - White Circle
 • Facebook - Fanpage
Winkelwagen0

© 2017 Guy Neve Copyright

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now