GUY NEVE

GUY NEVE discografie

 HIER KAN JE ALLE SINGLES & ALBUMS VAN GUY NEVE VINDEN!

ALS JE OP DE BUTTON MET 'ITUNES' KLIKT, KAN JE DEZE DIGITAAL AANSCHAFFEN 

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Leef Je Leven Met Mij * Single

2018

Waar 

Toen ik je tegenkwam • single

(2018)

Guy liep al een tijdje rond met het idee om een Nederlandstalige versie van ‘Something Stupid’, het nummer waarmee Frank en Nancy Sinatra een nummer 1-hit scoorden in 1967, op te nemen en dacht meteen aan zijn vriendin en gewaardeerde collega Lia Linda. Lia moest niet lang nadenken en nu presenteert het ervaren duo, met veel enthousiasme en een gezonde dosis spanning, hun meeslepende single ‘Toen ik je tegenkwam’.

Winter • single

(2017)

Guy Neve gaat de koudste, maar ook gezelligste tijd van het jaar in met de pakkende en meeslepende ballade 'Winter', zijn nieuwe single. De bekende componist en producer Fonny De Wulf heeft een pareltje van een tekst geschreven. Net als ‘'t Diepst Van Mijn Hart', is dit een eigen, volledig nieuw nummer dat ook is verschenen op zijn album ‘Memories’.

't Diepst Van Mijn Hart • single

(2017)

Het wat Borsato-aanvoelende ‘’t Diepst Van Mijn Hart’ is de nieuwe single van Guy. Deze track is een van de twee originele songs op zijn album ‘Memories’. Het nummer werd geschreven door bekend componist en producer Fonny De Wulf. Fonny is onder andere componist van de muziek die je hoort in de televisiereeksen 'Windkracht 10' en 'Flikken', en schreef ook al nummers voor tal van artiesten, zoals Barbara Dex, Raf Van Brussel en zelfs Plaza.

Zilver, Goud & Diamant • single

(2017)

Met zijn nieuwe single verrast Guy Neve, want ‘Zilver, Goud & Diamant’ is een Nederlandstalige bewerking van een heuse Duitse schlager. In 1965 scoorde Drafi Deutscher met ‘Marmor, Stein und Eisen bricht’ een nummer 1-hit in Duitsland en Oostenrijk. Uit de titel die Guy zijn ambiancevolle Nederlandstalige versie meegaf, spreekt alvast ook een zeer gezonde ambitie.

Memories • CD (album)

(2017)

De tweede langspeler ‘Memories’ staat als een huis. Het beproefde, succesvolle recept van popcorn classics en oldies overgoten met een Nederlandstalig sausje werkt en werd behouden. Zo serveerde Guy met ‘Darling I Love You’, ‘Ik Was Nog Nooit In Saint-Tropez’ en het ambiancevolle ‘Zilver, Goud & Diamant’, al 3 heerlijke voorproevertjes. Maar er is meer! Op ‘Memories’ pakt hij ook uit met 2 gloednieuwe, originele songs. Met de prachtige ballade ‘Winter’ en het wat Borsato-aanvoelende ‘’t Diepst Van Mijn Hart’, toont Guy Neve wat hij nog allemaal in zijn mars heeft, en dat is heel wat!

Paradijs • single

(2017)

Met ‘Paradijs’ grijpt Guy Neve terug naar een nummer uit het album ‘Vitaal’. De single is een Nederlandstalige bewerking van ‘Strangers In Paradise’, een klassieker uit de musical ‘Kismet’ (1953), maar vooral bekend geworden in de versie waarmee Tony Bennett in mei 1955 een nr.1-hit scoorde in de UK Singles Chart. Ook The Four Aces, Tony Martin, Bing Crosby en Belgische grootmeester Toots Thielemans scoorden later nog met hun versie van deze absolute ‘standard’.

Darling I Love You • single

(2017)

“Darling I Love You” was exact 40 jaar geleden een internationale hit voor de Vlaamse band “The Classic Illustration”. Deze groep uit het Hageland bracht zo’n 15 singles en 1 LP uit. De band was ook bekend als begeleidingsband voor tientallen binnen- en buitenlandse artiesten zoals Lee Towers, Corry Konings, Freddy Breck en Ann Christy.

Met de titel “Darling I Love You” zet Guy Neve ons een beetje op het verkeerde spoor. Enkel de titel en een tweede zinnetje worden in het Engels gezongen maar in de rest van het nummer houdt Guy het bij het Nederlands.

Oh Laura • single

(2016)

Op grote vraag van de fans en een aantal mediamensen werd toch nog een singel getrokken uit het succesalbum 'Vitaal'.

Deze klassieker, een cover van Neil Sedaka's wereldhit 'Oh Carol' is Guy Neve op het lijf geschreven. Een echte Boppin' Oldie met Nederlandstalige tekst. Bekijk ook de videoclip.

(2016)

Gloednieuwe single, die niet op het album 'Vitaal' staat. Een eerste nieuwe stap naar nog meer en andere muziek.

Het origineel (Ich war noch niemals in New York) werd geschreven door grootmeester Udo Jürgens en voorzien van een Nederlandstalige tekst door Dennis Peirs.

Een Nieuwe Dans • single

(2016)

De vierde en laatste single uit het album 'Vitaal'.

Venus • single

(2015)

De derde single uit het album 'Vitaal'.

Vitaal • CD (album)

(2015)

Het eerste volledige album van Guy Neve!

Je Eerste Grote Liefde • single

(2015)

De tweede single (voorzien van de eerste officiële videoclip) en voorbode van het album.

Dream Lover • single

(2015)

De eerste single... een nieuw begin voor Guy Neve.

Please reload

Boekingen +32 (0)472 380 480

info@guyneve.be

+ via elk erkend theaterbureau

  • Facebook - White Circle
  • Facebook - Fanpage
Winkelwagen0

© 2017 Guy Neve Copyright

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now